PROGRAM – ANTISTRES I ZDRAVLJE

Stres uzrokuje 90% fizičkih I emocionalnih problema. Lučenjem hormona stresa, naš imuni sistem postaje ranjiv.

ANTISTRES I ZDRAVLJE

Ako želite da unaprijediti svoje mentalna dostignuća preuzimanjem potpune kontrole nad svojim emocijama i mislima – reprogramirajte vlastitu svijest i upravljajte navikama, osnažite samopouzdanje  i upravljajte stresom.

Stres uzrokuje 90% fizičkih I emocionalnih problema. Lučenjem hormona stresa, naš imuni sistem postaje ranjiv.

Strah i napetost umanjuju intelektualnu i emocionalnu produktivnost. Fizička i emocionalna iscrpljenost dovodi do neuspjeha, krivice i patnje.

Svakodnevne socijalne aktivnosti događaju se u oscilacijama napada i oslobađanja od posljedica sresa.

Psihosocijalni stres čini nas podložnijim emocionalnom i fizičkom bolu koji uslovljava psihosomatske reakcije i umanjuje našu koncentraciju cjelokupni učinak  toku dana.

Na koji način poboljšati svoju kreativnost i produktivnost na poslovnom planu?

 

Program – ANTISTRES I ZDRAVLJE nudi vam:

 

 • Rad na konretnom problem / 2 tretmana
 • Znanje o kognitivnoj i emocionalnoj inteligenciji
 • Razumijevanje razlike između pozitivnog i negativnog stresa
 • Procjena trenutnog nivoa stresa
 • Brze tehnike mentalnog i emocionalnog oslobađanja
 • Tehnike meditacija i disanja
 • Tehnike kontrole automatskih misli
 • Znanje o zakonima sugestije
 • Humanistički, kognitivni I bihevioralni pristup
 • Neurolingvistička psihologija i stres
 • Neuronauka i razumijevanje stresa

 

Naučite da:

 • jednostavno eliminišete stres i anksioznost;
 • poboljšate san, metabolizam i cirkulaciju;
 • povećate samopouzdanje i nivo energije
 • upravljate stresorima

 

Ključne riječi:

 • Akutni stress
 • Hronični stress
 • Stres na poslu
 • Kontrola stresne situacije
 • Oslobađanje od stresa i zdravlje

Informacije

Trajanje 5 sati

Individualni susreti mogu se organizovati na 2 radna dana

Online, Skype: NE

Mjesto održavanja: Podgorica i Budva

Cijena 100e

Vuksan Vuksanović

Licencirani i sertifikovani bio-therapeut, hipnoterapeut i Reiki majstor.

Magistrirao je filozofiju, zatim je proveo godinu dana na edukaciji Transakcione analize (SATA), zatim dvije godine na edukaciji Transakcione analiza (TA) i tri godine na edukaciji Analitičke psihologije Karl Gustav Jung (BAK). Znanje i iskustvo na polju bio-terapije i hipnoterapije stekao je u Srbiji, Hrvatskoj, Rusiji, Francuskoj i Americi. Član je međunarodnih udruženja za energetsku medicinu i hipnoterapiju.

HIPNOZA I HIPNOTERAPIJA

Hipnoza i hipnoterapija može pomoći da se eliminišu negativne ili neželjene navike; pojača samopouzdanje; poboljšaju sportske sposobnosti, eliminiše depresija, ljutnja i krivica, poboljšaju emocionalni odnosi, eliminišu iracionalni strahovi i fobije, smanji nivo stresa i za mnoga druga emocionalna stanja današnjice.

BIOENERGIJA – ENERGETSKA MEDICINA

Bioenergija je elektromagnetno polje koje nas okružuje – ono je osnovni dio energije svake ćelije živog bića. Životna energija je nastala interakcijom kosmičke i zemljine sile. Energije iz zemlje ulazi u naše tijelo i na specifičnim mjestima se transformiše i kreće ka meridijanima tijela, dok jedan dio transformisane energije zrači prema spoljašnjem svijetu.

Korisne informacije

w

Postavite pitanje

dobićete odgovor u roku od 24h

Besplatne konsultacije

zakažite besplatne konsultacije – 30 min

Obavezno zakazivanje

Neohodno je zakazati tretman 2 dana ranije

Istina o hipnozi:

Hipnoza djeluje čak i kad sve druge metode nijesu uspjele. Čak i ako ste pokušali riješiti svoj problem pomoću drugih metoda i  tretmana, hipnoza i dalje može djelovati jer djeluje drugačije – ulazak u podsvjesni um otvara naša sjećanja i emocije.

Uvijek imate kontrolu tokom hipnoze. Vaš terapeut nema kontrolu nad vama. Vaš terapeut služi kao vodič ili trener. Vaš terapeut će raditi s vama kako bi razumio vaše potrebe i ciljeve, a to će biti važan dio procesa.

Hipnoza djeluje ispod nivoa svjesnog razmišljanja, što znači da postajete svjesni stvari kojih niste bili svjesni – što vodi do snažnog uvida.

Hipnoza nije osjećaj – to je stanje uma. Neki se osjećaju lagano – plutajući, neki se osjećaju prizemljeno i sigurno – poput stabla. Drugi ne osjećaju ništa ili lagano zujanje.

Svi mogu biti hipnotisani. Svako ko je u stanju i voljan slijediti sugestije može biti hipnotisan, ali ne možete biti hipnotisan protiv svoje volje. Hipnoza najbolje djeluje kada stvarno želite napraviti promjene u svom životu

Hipnoza je normalno i prirodno stanje duha. Svakodnevna stanja hipnoze je slušanje odlične muzike, čitanje dobre knjige i gledanje dobrog filma. Lagano stanje hipnoze postiže se kad god izgubite osjećaj o vremenu.

Bićete svjesni i budni cijelo vrijeme u hipnozi.

Hipnoza djeluje na gotovo svaki problem. Hipnoza vam može pomoći da promijenite navike, smanjite osjećaj boli, povećate motivaciju, izliječite se od prošlih iskustava, pronađete izgubljene predmete, uklonite strah i pomognete duhovnom rastu.

Hipnoza djeluje zaista brzo. Baš kao što naš mozak brzo može naučiti fobiju – što je naučeni strah, tako i naš mozak može vrlo brzo naučiti novi odgovor na staru situaciju.

Hipnoza je vrlo moćna i pomaže vam da ostvarite ono najbolji u sebi. Hipnoza vam pomaže da iskoristite svoje najbolje potencijale i svoju prirodnu snagu. Svakodnevno vježbajte samohipnozu da biste povećali fokus, koncentraciju i sposobnost brzog opuštanja i punjenja.

Hipnoza nije spavanje, niti opuštanje. Hipnoza je usmjerena fokusiranost i vi postajete osjetljivi na pozitivne sugestije.

Kontakt

Postavite bilo koje pitanje i odgovor dobijate u roku od 24 sata.

+382 69 215456

+382 67 036870

biohealinginstitut@gmail.com